Το Περού ανήκει στις πιο δασωμένες χώρες του κόσμου, με πάνω από το μισό του Περού να καλύπτεται από δέντρα – και ένα μεγάλο μέρος του είναι τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Δεν είναι περίεργο που το Περού βρίσκεται στην κορυφή των 10 πιο βιοποικιλότητας χωρών στον κόσμο.
Δυστυχώς, η αποδάσωση και η υποβάθμιση των δασών είναι σοβαρά ζητήματα στο Περού, που προκαλούνται από τη μονοκαλλιέργεια, την εξόρυξη, την κατασκευή δρόμων και την παράνομη υλοτομία.
Δεδομένου ότι ο κακάος αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, η καλλιέργειά του δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα, ενώ προστατεύουν τα δάση και διατηρούν τη βιοποικιλότητα. Ο κακάος Περού Ουκαγιάλι παράγεται οργανικά και είναι πιστοποιημένος· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα.
Ο κακάος Περού Ουκαγιάλι προέρχεται από ποικιλίες Τρινιτάριο. Το προφίλ γεύσης του χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σοκολατένια βάση, χαμηλή οξύτητα, με αξιοσημείωτες γλυκές νότες καραμέλας και ξηρών καρπών και υποψίες φρουτώδους γεύσης.
Προέλευση: Περού
Περιοχή: Κεντρικός Αμαζόνιος
Ποικιλία: Τρινιτάριο
Υποψίες: Καραμέλα, ξηροί καρποί, φρούτα
SKU: 5430002193243
Ποια Πολυόλες: 17,6g °
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
Ποια ζάχαρη: 7,6g *
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Συστατικά: Σοκολάτα γάλακτος 38% προέλευσης εκτός ΕΕ (ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βούτυρο κακάου, σκόνη γάλακτος, πάστα κακάου), 10% φουντούκι.
Τιμές διατροφής ανά 100g: Ενέργεια 2423Kj, 582Kcal, λιπαρά 42g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 22g, υδατάνθρακες 44g, εκ των οποίων ζάχαρη 43g, πρωτεΐνες 7.1g, αλάτι 0g.
Ρόχα με σοκολάτα και τραγανιστές καραμελωμένες αμύγδαλες, αποκαλύπτοντας μια λιωμένη καρδιά από πραλίνα αμυγδάλου-φουντουκιού που προέρχεται από βιολογική γεωργία.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 24
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 24
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: RO-L-50-P
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Η Ferrero Rocher είναι μια δημοφιλής και πολυτελής μάρκα σοκολάτας που προέρχεται από την Ιταλία. Είναι γνωστή για την χαρακτηριστική χρυσή αλουμινένια συσκευασία της και τη γέμιση με φουντούκι. Κάθε Ferrero Rocher αποτελείται από ένα ολόκληρο ψητό φουντούκι, περιτυλιγμένο σε μια λεπτή κρούστα βάφλας, γεμισμένο με μια κρεμώδη γέμιση φουντουκιού και σοκολάτας, και καλυμμένο με γάλα σοκολάτα και ψιλοκομμένα φουντούκια.
Ο συνδυασμός υφών και γεύσεων στη Ferrero Rocher δημιουργεί μια ευχάριστη αισθητηριακή εμπειρία. Η τραγανή κρούστα βάφλας προσφέρει μια ικανοποιητική μπουκιά, ενώ η λεία και κρεμώδης γέμιση λιώνει στο στόμα. Το ψητό φουντούκι προσθέτει μια ξηρή και ελαφρώς τραγανή διάσταση, συμπληρώνοντας τη γλυκύτητα της σοκολάτας.
Η Ferrero Rocher συχνά παρουσιάζεται σε κομψή συσκευασία, καθιστώντας την μια δημοφιλή επιλογή για δώρα σε ειδικές περιστάσεις. Η πολυτελής εμφάνιση και η πλούσια γεύση της την καθιστούν σύμβολο απόλαυσης και κομψότητας.
Το αφρόλουτρο με εκχυλίσματα κακάο και shea 400 ml είναι ένα προϊόν που καθαρίζει και θρέφει απαλά το δέρμα, βοηθώντας το να φαίνεται ενυδατωμένο και λείο χάρη στην περιεκτικότητα του σε βούτυρο κακάο και shea.
SKU:30863
Ανακαλύψτε τον χαρακτήρα του καφέ 100% Arabica, εμβληματικού των καφέ Bacquié, συνδυασμένου με την ένταση της μαύρης σοκολάτας και του κακάου. Αυτή η δημιουργία, με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, είναι ταυτόχρονα τραγανή και έντονη, και θα συνοδεύσει τέλεια τον εσπρέσο σας.
Αυτοί οι κόκκοι καφέ μπορούν επίσης να εμπλουτίσουν τα επιδόρπιά σας, προσφέροντάς τους μια δόση έντασης. Η ιδέα του σεφ είναι να δοκιμάσετε μια μους καφέ πασπαλισμένη με μερικούς σοκολατένιους κόκκους.
Συστατικά: καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ 100% Arabica, μαύρη σοκολάτα (φασόλια κακάου, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη ηλιόσπορου, βανίλια), σκόνη κακάου.
Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 449kJ / 108kcal, Λιπαρά 7,7g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,6g, Υδατάνθρακες 6,0g, εκ των οποίων σάκχαρα 5,2g, Πρωτεΐνες 2,0g.
Συνθήκες συντήρησης: Να φυλάσσεται μακριά από τη θερμότητα (1618°C) και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: 130g
Διάρκεια συντήρησης: 18 μήνες
Σακουλάκι Νουγκά Μοντελιμάρ ΔΥΣΚΟΛΟ, σε σακουλάκι 1 κιλού, εκτιμάται για τη γεύση του και την πολύ τραγανή υφή του. Ο σκληρός νουγκάς Μοντελιμάρ από το σπίτι Diane de Poytiers έχει δημιουργηθεί από μια συνταγή που, όπως επιτάσσει η παράδοση, αποτελείται κυρίως από μέλι, αμύγδαλα, φιστίκια, ζάχαρη, ασπράδια αυγών και βανίλια.
Αναφορά: 107302
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 1.000
Συσκευασία: 6
ΦΠΑ: 20.0%
Κρεμώδης αλειφή με δαντελωτές κρέπες, πλούσια σε φουντούκια Πιεμόντε. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 230
Συνταγή που δημιουργήθηκε από την Emilie από το Le Meilleur Pâtissier M6 σεζόν 3, η οποία χρησιμοποίησε τη μαρμελάδα πορτοκαλιού κολοκύθας και τα Cukizzi μαύρης σοκολάτας με γλυκαντικά πορτοκάλια.
Για να παρασκευαστεί και να απολαυθεί χωρίς καμία μετριοπάθεια...
Κουτί τρούφας για 6 τεμ λευκό οικολογικό - Σοκολάτα και Ζαχαρωτά
Επιλέξτε το μέγεθος του κουτιού σας: Μ x Π x Υ (σε χιλιοστά):144x114x25
Επιλέξτε Χαρτόνι:270gsm Λευκό Απόθεμα Πλήρως Ανακυκλώσιμο
Η μπολ τήξης σοκολάτας με αναμικτήρα με ρόδες είναι μια πλήρως εξοπλισμένη συσκευή για την τήξη και τη μορφοποίηση σοκολάτας.
Η μπολ είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και προορίζεται για τη θέρμανση της σοκολάτας. Ο ψηφιακός ελεγκτής ρυθμίζει τη ζητούμενη θερμοκρασία με ακρίβεια έως 0,1°С. Τα υπέρυθρα στοιχεία θέρμανσης επιτρέπουν ομοιόμορφη και ενεργειακά αποδοτική θέρμανση.
Χάρη σε ένα μεγάλο πεδίο λειτουργίας, ο χώρος εργασίας σας είναι πάντα τακτοποιημένος και καθαρός, καθιστώντας τον πιο βολικό στη χρήση.
Ο αναμικτήρας είναι μια επιπλέον επιλογή για τη μπολ τήξης.
Διαστάσεις 470 х 540 х 500 mm;
Βάρος 19 kg;
Φορτίο 10 – 20 kg;
Ελάχιστο φορτίο 10 kg;
Ηλεκτρική τροφοδοσία 220 V ~ 50 Hz;
Κατανάλωση ισχύος 300 W/h;
Υλικό σκελετού Ανοξείδωτος χάλυβας AISI 304;
Υλικό μπολ Ανοξείδωτος χάλυβας AISI 304;
Εύρος θέρμανσης 20 – 50 °C;
Ταχύτητα περιστροφής 30; 45 rpm;
Αριθμός ταχυτήτων 2;
Ρύθμιση ταχύτητας Ναι
Μαître artisan chocolatier Île-de-France CHOCOLATS JANIN
Μαître artisan chocolatier από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοποιίες της Île-de-France.
OS - 30K καφετιέρα καβουρδίσματος μπορεί να καβουρδίσει 30 κιλά καφέ. Υπάρχουν 4 κινητήρες: κινητήρας καβουρδίσματος, κινητήρας ανάμειξης, κινητήρας απομάκρυνσης υγρασίας και κινητήρας συλλογής κυκλώνα. Το προϊόν διαθέτει κουτάλι ελέγχου προϊόντος, ένδειξη παρακολούθησης προϊόντος, συγχρονισμένο σύστημα καβουρδίσματος και ψύξης και υψηλής πυκνότητας βραχίονα ανάμειξης. Με τον μοναδικό του σχεδιασμό, αυτή η καφετιέρα καβουρδίσματος μπορεί να καβουρδίσει υπέροχους και νόστιμους καφέδες. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει σύστημα ψύξης για την ψύξη των καβουρδισμένων καφέδων. Μπορεί να λειτουργήσει με τύπους καυσίμου πετρελαίου, LPG και φυσικού αερίου.
Η διαδικασία καβουρδίσματος των κόκκων καφέ είναι η καβουρδιστική διαδικασία που βασίζεται στη θερμοκρασία και το χρώμα του κόκκου σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Οι καφετιέρες καβουρδίσματος είναι ελεγχόμενες από PLC και δείχνουν συμβατότητα ανάλογα με το επιθυμητό και απαιτούμενο περιβάλλον.
Ritonka Γάλακτος Σοκολάτα - Καφές, Κράνμπερι
Αριθμός προϊόντος: 9120050870499
€ 4,90 Τιμή
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ | συν τα έξοδα αποστολής
Ritonka Γάλακτος Σοκολάτα - Καφές, Κράνμπερι με 33,6% περιεκτικότητα σε κακάο. Η συναρπαστική γεύση του καφέ και των ζουμερών, ηλιόλουστων κράνμπερι σε γάλακτος σοκολάτα, που ξεχωρίζει για το χρώμα και την ισορροπημένη γεύση από κόκκους κακάο, γάλα και καραμέλα.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Φυλάσσεται σε ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 12-20 °C.
95g: Σοκολάτα
Μηχανές Επικάλυψης
Η επικάλυψη Alper κατασκευάζεται με πλάτος ζώνης 400, 600, 800 και 1000 mm και έχει σχεδιαστεί για όλες τις κοινές εργασίες επικάλυψης με σοκολάτα που έχει θερμανθεί καθώς και με μη θερμανθείσα σοκολάτα.
Στη μηχανή υπάρχουν οι εξής δυνατότητες επικάλυψης.
– Η επικάλυψη μπορεί να γίνει από κάτω, από πάνω και συνδυασμένη επικάλυψη από κάτω και από πάνω.
– Μερική επικάλυψη με διαχωρισμό της κουρτίνας σοκολάτας, μπορεί να αποφασιστεί ποιο μέρος ή μέρη των προϊόντων θα επενδυθούν.
– Σχεδιασμένη για λειτουργία τριών βαρδιών.
– Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα.
– Συμπεριλαμβάνει ένα σύστημα ζεστού νερού.
– Ρυθμιζόμενος ύψους ανεμιστήρας με ρυθμιζόμενη μύτη.
– Συμπεριλαμβάνει αντλία επιστροφής (προαιρετική).
Ελεγχόμενη συχνότητα:
– Αντλία τροφοδοσίας σοκολάτας.
– Ζώνη από συρματόπλεγμα.
– Ταχύτητα ανεμιστήρα.
– Συσκευή δόνησης.
– Ρολάκια γλείψιμου.
Απλό και μοντέρνο, δημιουργήστε πρωτότυπα σοκολατάκια με τη φόρμα MOULE INJ Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, απαραίτητη για τις γιορτές και τα Χριστούγεννα! Για να φτιάξετε νόστιμα σοκολατάκια για γέμισμα ή για να διακοσμήσετε τις βιτρίνες σας.
Αυτή η φόρμα σοκολάτας Χριστουγέννων είναι σε 2 μέρη. Χρησιμοποιήστε την με τσιμπίδες σοκολάτας. Η βάση αυτής της φόρμας σοκολάτας είναι ανοιχτή.
Κατασκευασμένη από πλαστικό που έχει υποστεί έγχυση, χωρίς BPA, είναι ταυτόχρονα ανθεκτική και εύκολη στη συντήρηση. Αυτή η επαγγελματική φόρμα σοκολάτας διαθέτει κλιπ συγκράτησης στα πόδια, για καλύτερη σταθερότητα.
Το υλικό της φόρμας σοκολάτας Χριστουγέννων προσφέρει λάμψη στα σοκολατένια αντικείμενα, διευκολύνοντας ταυτόχρονα την απομάκρυνση των κομματιών. Η διαφάνειά της επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα τα ανάγλυφα σχέδια της.
Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σοκολάτα κάλυψης για να έχετε λείες και λαμπερές επιφάνειες.
Για να καλύψετε τη σοκολάτα Χριστουγέννων σας: Χρωματίστε εκ των προτέρων ή όχι τη φόρμα σας. Ρίξτε τη σοκολάτα κάλυψης που έχει προετοιμαστεί σε θερμοκρασία.
Αναφορά: DRCP044
Σε απόθεμα: 105 προϊόντα
Φόρμα: 832 x 157 mm
Μεγάλο Δέντρο: 147 mm
Μικρό Δέντρο: 127 mm
Κράνμπερι σε σοκολάτα.
Εκτός από το βούτυρο κακάο, η σοκολάτα περιέχει φυτικά λίπη.
Συστατικά: αποξηραμένα κράνμπερι 69% (κράνμπερι, ζάχαρη, ηλιέλαιο), σοκολάτα (μάζα κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, άρωμα).
Πόλη: Βαρσοβία
Σύνολο: Πόλεις
Maison Lesage
Σοκολατένια ταμπλέτα φτιαγμένη από κόκκους κακάο από μία μόνο φυτεία.
Συστατικά: Κόκκοι κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας.